Landbouwupdate voor Sengoku Dynasty nu live: Teel, oogst en bloei

Ontwikkelaar Superkami en uitgever Toplitz Productions kondigen aan dat de eerste grote content voor de open-wereld RPG, city builder, levenssimulatie en survival game Sengoku Dynasty nu live is voor PC.

De Farming Update van Sengoku Dynasty komt in fases, te beginnen met de grote content drop van vandaag, en introduceert een grote verscheidenheid aan land- en watergewassen om te verbouwen en te oogsten, waaronder gierst, knoflook, prei, peterselie, wasabi, rapen en rijst. De update beperkt zich echter niet alleen tot gewassen, de introductie van een nieuw dorp, Aratani, een vredig boerendorp waar spelers in contact kunnen komen met boerenhandelaren om hun grondstoffen aan te vullen en spannende nieuwe quests te beginnen, bevindt zich in de zuidelijke regio van de uitgestrekte kaart van de Sengoku Dynasty. De update introduceert ook nieuwe landbouwgereedschappen en een nieuwe landbouwstructuur in de vorm van een compoststation.

Op basis van de feedback die de community sinds de lancering heeft gegeven, introduceert ontwikkelaar Superkami ook de veelgevraagde game-eigenschap ‘hergroei’, die de desolaatheid als gevolg van agressieve ontbossing vermindert. Spelers van Sengoku Dynasty zullen merken dat ontboste of overmatig geoogste grondstoffen opnieuw groeien of verschijnen, inclusief uitgeputte mijnbouwvoorraden.
 

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password