Landbouwsim ‘Immortal Life’ blaast nieuw leven in 1.0 Release op 18 januari

Immortal Life, het xianxia landbouwsimulatiespel met RPG-elementen van uitgever 2P Games en ontwikkelaar YiFang Studio, lanceert 1.0 vanuit Steam Early Access op woensdag 17 januari 2024 om 18.00 uur PST/Donderdag 18 januari 2024 om 10.00 uur China Standard Time op PC via Steam.

Immortal Life 1.0 biedt nieuwe en herwerkte questlines, het langverwachte kamergenootsysteem en onthult eindelijk het mysterie achter de vernietiging van de sekte. Ontdek de waarheid die voor je ligt op deze betoverende reis vol groei en zelfontdekking.

Na de verwoestende vernietiging van een Taoïstische gemeenschap die bekend staat als de Guiyun Sect, proberen de weinige overlevenden hun leven opnieuw op te bouwen in dit mystieke land. Terwijl Hoofdbroeder Xie uitgeschakeld blijft door het afschuwelijke incident, staat er een nieuwe leider op om de sekte opnieuw op te bouwen. Verbouw gewassen in de Misty Valley, kook maaltijden, bouw nederzettingen opnieuw op, smeed relaties, vecht tegen monsters en train kameraden, allemaal in een poging om de glorie van de gevallen sekte nieuw leven in te blazen.

Na verloop van tijd en ervaring komen er nieuwe landbouwgereedschappen beschikbaar, zoals geavanceerde bewateringssystemen en zaaispreuken. Verken verre landen met exotische wezens uit de Chinese mythologie. Ga op queeste met het zwaard in de hand en spreuken in de aanslag, neem het op tegen gemene vleermuizen, elektrische kwallen en gigantische bloemenbeesten. Na een lange dag planten, vissen, handelen en avonturieren kun je je terugtrekken in een aanpasbaar knus huis.

Kweek gewassen voor de samenleving, kracht in gevechten en warmte in de gemeenschap. Zorg zorgvuldig voor vriendschappen om het respect van leeftijdsgenoten te verdienen. Rekruteer en train stedelingen om nieuwe leden van de Sect te worden. Help de mensen van de Ferry Stop met specifieke taken in ruil voor exclusieve beloningen. Ontdek geheimen over de vernietiging van de Guiyun Sect om de waarheid te achterhalen, en wie verantwoordelijk was voor de aanval, terwijl je van dag tot dag een sterkere soldaat wordt.

“Het publiek heeft de wereld van Immortal Life omarmd en heeft ontelbare uren besteed aan het boeren en het bouwen van bloeiende nederzettingen, vergelijkbaar met de Chinese boer Liziqi,” aldus Xiaofeng Zhao, producent en hoofdontwerper van Immortal Life. “We hebben verschillende nieuwe functies toegevoegd, waaronder verhaaluitbreidingen, en we kijken ernaar uit om Immortal Life naar een nog groter publiek te brengen met de 1.0 release.”
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password