Lanceringstrailer Life is Strange 2 Episode 2 onthuld

Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment delen met veel plezier de lanceringstrailer van Life is Strange 2 Episode 2.

Het tweede deel van Life is Strange 2 is getiteld ‘Rules’ en verschijnt wereldwijd op donderdag 24 januari 2019 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.

Episode 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. Inmiddels is het winter geworden, wat het er niet eenvoudiger op maakt.

Naarmate Daniel meer vertrouwd raakt met zijn bovennatuurlijke vermogens, worden die steeds bepalender voor het verhaal. Daniel moet leren zijn kracht onder controle te houden, zodat hij een minder groot gevaar vormt voor hemzelf of anderen. Tegelijkertijd moeten de broers zijn vermogens verbergen voor een wereld die ze niet zou begrijpen.

De twee broers moeten het eens worden over een aantal regels om de vermogens van Daniel verborgen te houden. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt. Maar in hoeverre kan iemand van 9 jaar oud zich daar aan houden?

De populaire Captain Spirit keert terug in Episode 2 van Life is Strange 2. Het wordt spelers aangeraden om eerst The Awesome Adventures of Captain Spirit te voltooien, want Episode 2 reageert op de opgeslagen gegevens van Captain Spirit: acties die zijn gekozen in Captain Spirit, hebben gevolgen in Episode 2. The Awesome Adventures of Captain Spirit is 100% gratis verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc/Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password