Lake: Season’s Greetings verschijnt volgende week op pc, Xbox en PlayStation – Lake in de uitverkoop om het te vieren

Maak je sneeuwlaarzen en een warme kop chocolademelk maar vast klaar, want Lake’s prequel met vakantie-thema, Lake: Season’s Greetings, staat voor de deur! Maak je klaar om de feestdagen in te luiden als Thomas Weiss in dit gezellige nieuwe hoofdstuk van de populaire postbezorger sim! Lake: Season’s Greetings valt op 15 november in de brievenbus op PC via Steam, Xbox en PlayStation, precies op tijd voor de feestdagen!

Om je voor te bereiden op de release van de DLC, kun je Lake met korting kopen op Steam en in de Epic Games Store! Van 15 tot en met 21 november is de basisgame verkrijgbaar met 50% korting. Voor Xbox Game Pass-houders is de Lake: Special Delivery bundel (met de basisgame en Season’s Greetings DLC) 40% korting! Maar blijf kijken – we hebben nog meer verrassingen bij de lancering!
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password