Lake: Season’s Greetings is nu verkrijgbaar op pc, Xbox en PlayStation!

De jingle bells rinkelen – het feestseizoen is dit jaar een beetje vroeg! Lake’s prequel met vakantie-thema, Lake: Season’s Greetings, is nu uit op PC, Xbox en PlayStation! Verzorg de feestdagen als Thomas Weiss in dit gezellige nieuwe hoofdstuk van de populaire postbezorger sim! Pak een lekker kopje chocolademelk en je favoriete deken en spring vandaag nog het winterlandschap van Providence Oaks in!

Om de release van Lake: Season’s Greetings, kun je je vrienden of familie Lake op PC cadeau doen met korting deze feestdagen! Van 15 tot en met 21 november is de basisgame verkrijgbaar met 60% korting op Steam en 50% korting in de Epic Games Store. PlayStation-spelers in Europa kunnen Lake voor PlayStation 4 en 5 van 15 tot 29 november met 50% korting kopen!

Mocht je Lake de eerste keer gemist hebben, dan kun je beide games op Xbox en PlayStation kopen als onderdeel van de Lake: Special Delivery Bundle! Voor houders van een Xbox Game Pass is de Lake: Special Delivery bundel (inclusief de basisgame en Season’s Greetings DLC) 40% korting.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password