Laden en verkennen, knutselen en vechten in de eerste beta periode van UNITED 1944

Na de onthulling vorige maand van UNITED 1944, een actievolle maar tactische FPS die schieten, strategie en crafting combineert, en de aankondiging van de eerste bètaperiode van het spel, heeft Killsquad-ontwikkelaar Novarama besloten de actie uit te breiden naar twee volledige weekenden en nog meer mensen in Noord-Amerika en Europa in te schakelen. Bekijk de video-uitnodiging om de rangen te vervoegen tijdens de weekends van 19-21 mei en 26-28 mei:

Neem deel aan 16v16 base conquest matches in de WW2-theaters van Noord-Afrika, met later meer maps, zoals Frankrijk en Rusland. Deze eerste bèta laat spelers de spannende Domination-modus ervaren, waarin je naar grondstoffen moet zoeken, wapens moet maken, vijandelijke informatiedocumenten moet vinden, buitenposten moet opzetten en alle vijandelijke bases moet vernietigen.

In UNITED 1944 is teamwork de sleutel tot dominantie in stedelijke oorlogsvoering. Spelers zullen naar grondstoffen zoeken, basissen versterken, buitenposten verdedigen, hun uitrusting maken en de vijand bestrijden in een meeslepende kijk op gevechten uit de Tweede Wereldoorlog die realistisch wil zijn maar toch geworteld in leuke gameplay. First-person shooter actie ontmoet strategie, constructie en crafting in een competitieve multiplayer game die zich onderscheidt van je typische aim-down sights ervaring.

Leef je eigen oorlogsverhaal terwijl je kiest hoe je je tijdens elke wedstrijd specialiseert, met een dag/nacht-cyclus die de dynamiek van de gevechten verandert. De duisternis van de schemering vraagt om verkenningsondersteuning, maar opent tegelijkertijd een venster voor stealth-tactieken vanuit vijandelijke gelederen tegen je hoofdkwartier. Communicatie met je team zal essentieel zijn om te verdedigen en te overwinnen.

Novarama’s aankondiging eind april van de eerste beta periode heeft veel meer aanmeldingen opgeleverd dan de studio had verwacht en het team is verheugd om nu niet één, maar twee weekenden vol intensiteit in het Noord-Afrikaanse front van WOII te houden. Het eerste weekend, dat loopt van 19 tot 21 mei, heeft zijn servers in Europa, terwijl weekend twee, dat is gepland voor 26 tot 28 mei, wordt gehouden op Noord-Amerikaanse servers. Spelers zijn vrij om in een van de twee periodes te spelen, maar de studio moedigt iedereen aan om mee te doen aan de frontlinies die beter bij hun regio passen voor een meer solide online ervaring.

Om toegang tot de bèta aan te vragen, moeten spelers op Steam op de knop ‘Join the United 1944 playtest’ klikken en zich aansluiten bij de officiële Discord-server. Houd er rekening mee dat het indienen van een verzoek NIET garandeert dat je toegang krijgt tot de bèta, aangezien spelers willekeurig worden geselecteerd, maar het team van Novarama zal zijn best doen om zoveel mogelijk spelers als technisch mogelijk in te passen voor deze allereerste playtest.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com