Laatste Marvel’s Midnight Suns Prequel Short – Nico TV – is nu te bekijken

2K en Marvel Entertainment hebben vandaag de vijfde en laatste Prequel Short voor Marvel’s Midnight Suns onthuld via het Marvel Entertainment YouTube-kanaal. Getiteld “Nico TV,” met Nico Minoru.
Voor “Nico TV” werkten 2K en Marvel Entertainment samen met de Duitse kunstenares Eileen Steinbach, die een kenmerkende minimalistische stijl toepaste voor deze unieke poster.

Met de release van “Nico TV” zijn alle vijf de Marvel’s Midnight Suns nu te bekijken op het YouTube-kanaal van Marvel Entertainment.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts wordt geanimeerd door de getalenteerde teams van Sun Creature Studio en DIGIC Pictures; elke video wordt momenteel wekelijks uitgebracht.

Marvel’s Midnight Suns Prequel Shorts is een set van vijf korte video’s met achtergrondinformatie over hoe Lilith de Moeder der Demonen werd, en hoe superhelden als Blade, Magik, Ghost Rider en Nico Minoru samenkwamen om de jonge kern van de Midnight Suns te vormen.

Marvel’s Midnight Suns is beschikbaar voor pre-orders en komt op 2 december wereldwijd uit op Windows pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password