Laat je verbeelding de vrije loop in Astronimo op 27 september

Thunderful en Coatsink zijn verheugd om aan te kondigen dat hun interstellaire platformavontuur Astronimo op 27 september in Early Access lanceert. De nieuwe trailer van Astronimo die vandaag op Future Game Show is verschenen, is bedoeld om de verbeelding te prikkelen door een tipje van de sluier op te lichten van de creatieve mogelijkheden die de game biedt voor jou en je vrienden.

Astronimo is een coöperatieve bouwpuzzel die jou en maximaal drie anderen via lokale of online multiplayerondersteuning meeneemt van deze wereld naar een uitgestrekt zonnestelsel. Astronimo biedt uitgebreide creatiegereedschappen die worden gecombineerd met geavanceerde fysica waardoor je creaties dynamisch op elkaar reageren. Astronimo moedigt je aan om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar je voor komt te staan en uit te zoeken hoe je samen weer thuis kunt komen. Begin dansfeesten. Gooi je vrienden in lava. Vorm een volledige band of word een vis. Astronimo draait om plezier maken en herinneringen delen met oude en nieuwe vrienden.

Terwijl ze de uitgestrektheid van het heelal verkennen, storten vier werknemers van Hypergiant Inc neer op een kleine onbekende planeet en stranden daar hopeloos. In de hoop herenigd te worden met hun vloot, moeten spelers hun verbeelding gebruiken om puzzels op creatieve en unieke manieren op te lossen, raketten bouwen om andere planeten te bezoeken en naar het uiteindelijke doel toewerken: genoeg antimaterie verzamelen om een portaal te bouwen dat hen terug naar huis brengt.

Astronimo brengt platformen en aanpassingen naar het interstellaire medium en daarbuiten met zijn eigenzinnige, leuke campagne. Schets een heel sterrenstelsel met drie volledige planeten met meer dan 20 uur content en ontdekkingen in overvloed. Early Access begint met één planeet en drie minibanen om te ontdekken en te verkennen. Nieuwe planeten en minibanen worden toegevoegd via updates op weg naar de volledige release.

Je kunt zelfs nog een stapje verder gaan met aanpassingen die de grenzen van je verbeelding oprekken in de World Editor vanaf dag één. De World Editor geeft spelers tools om van alles te doen, van het bouwen van hun eigen uitdagingen of het maken van een junglegym om in te spelen, tot het maken van cutscènes of zelfs het bouwen en versieren van hele planeten om een zonnestelsel te vullen dat andere spelers kunnen verkennen. Als je klaar bent, kun je je unieke creaties delen op Steam Workshop zodat de Astronimo-community ze kan zien.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password