Laat je motoren op volle toeren draaien – Atari brengt Arcade-races terug in vlammende glorie met NeoSprint, voor pc en consoles

Laat de motoren maar draaien, want vandaag kondigt Atari met trots aan dat NeoSprint, de adrenalineverhogende racegame voor meerdere spelers, zich voorbereidt op een lancering op pc en consoles in de zomer van 2024. Met meerdere speltypen, aangepaste circuits, verbeterbare auto’s en lokale multiplayer voor acht spelers herintroduceert NeoSprint het plezier van het single-screen racen uit het arcade-tijdperk.

Met NeoSprint keert Atari terug naar het single-screen raceformaat dat voor het eerst populair werd in de jaren 1970 door de Sprint Series arcade machines. NeoSprint verbetert de single-screen formule met hedendaagse functies, waaronder een rijke en kleurrijke 3D isometrische presentatie, upgradable auto’s, een track-builder, en de mogelijkheid om te concurreren tegen de beste track tijden van spelers uit de hele wereld.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password