L.A. Noire: The VR Case Files Nu Beschikbaar Op PlayStation VR

L.A. Noire: The VR Case Files – dat zeven zelfstandige cases uit de originele game bevat die speciaal voor virtual reality zijn herbouwd –is nu beschikbaar op PlayStation VR.
 
Stap in de nauwkeurig nagebouwde wereld van Los Angeles in de jaren veertig door de ogen van Detective Cole Phelps, terwijl je zaken oplost uit alle vijf bureaus van de originele L.A. Noire, waaronderUpon ReflectionArmed and Dangerous, Buyer Beware, The Consul’s Car, The Silk Stocking MurderReefer Madness en A different Kind of War – elk gekozen om hun geschiktheid voor een virtual reality-ervaring.
 
Naast de op te lossen zaken, kan Detective Cole Phelps met L.A. Noire: The VR Case Files voor PlayStation VR wat stoom afblazen met drie toffe nieuwe minigames, ontworpen om volledig te profiteren van de unieke VR mechanica van de game:
•                 Boxing: Stap in de ring als Cole Phelps en neem het op tegen 12 verschillende tegenstanders
•                 Speedcar Racing: “Speedcar” voertuigen – raceklassiekers uit de jaren veertig, tegen AI-tegenstanders op drie nieuwe dirt tracks
•                 Shooting Galleries: Houd je ogen open met target practice in vier verschillende oefengalerijen, elk met hun eigen uitdagingen, doelen en wapens
 
L.A. Noire: The VR Case Files voor PlayStation VR biedt ook een verbeterde technische ervaring die specificiek is gemaakt voor het PlayStation-systeem, inclusief grotere trekafstand en verbeterde visuele betrouwbaarheid; nieuwe zit- en sta-modi (inclusief een nieuwe “Crouch”-knop voor eenvoudigere inspectie van objecten); verbeterde navigatie, motoriek en wapenafstemming.
 
Mensen in het bezit van L.A. Noire op PlayStation 4 ontvangen 25% korting op hun aankoop van L.A. Noire: The VR Case Files door op “Get VR Cases” aan te klikken in het hoofdmenu van de consolegame.
 
L.A. Noire: The VR Case Files is ook beschikbaar op HTC Vive en de Oculus Rift, samen met de nieuwste verbeterde versies van L.A. Noire voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, met volledige originele game en alle downloadbare content.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password