Kwalificatierondes van Mario Kart 8 Deluxe European Championship beginnen zaterdag 19 augustus

Nintendo gaat op zoek naar de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers van Europa in het allereerste Mario Kart 8 Deluxe European Championship. De strijd begint aanstaande zaterdag 19 augustus met de eerste van drie kwalificatierondes. Begin oktober zullen de beste 24 spelers van Europa – acht uit elke ronde – bepalen wie de Europese Mario Kart 8 Deluxe-kampioen wordt tijdens de grote finale in Duitsland.

Leden van Nintendo Switch Online die mee willen doen kunnen in-game naar het toernooi gaan door te kiezen voor ‘Online’, ‘Toernooi’, ‘Zoeken met een code’, en de relevante toernooicode in te vullen. Tijdens de kwalificatierondes verdienen spelers punten op basis van de posities waarin ze races eindigden. Aan het eind van de dag gaan de acht spelers met de meeste punten door naar de finale.

De kwalificatierondes vinden plaats op de volgende datums:

  • Zaterdag 19 augustus, 16:00 – 20:00 CEST, toernooicode 0980-1145-8091
  • Vrijdag 8 september, 17:00 – 21:00 CEST, toernooicode 3959-7481-4251
  • Zondag 17 september, 15:00 – 19:00 CEST, toernooicode 3626-8881-7707

Gekwalificeerde spelers gaan verder naar de Nintendo European Championships 2023 dat op 7 en 8 oktober plaatsvindt in VILCO in Bad Vilbel, Frankfurt am Main, Duitsland. Tijdens dit tweedaagse evenement wordt niet alleen in Mario Kart 8 Deluxe gestreden, maar vindt ook de finale plaats van Splatoon 3, waarbij de 12 beste teams van Europa om de gouden trofee strijden tijdens groepsfases en knockoutfases.

Fans kunnen zich binnenkort aanmelden voor gratis toeschouwer-tickets om de deelnemers live aan te moedigen. Het hele evenement wordt ook live gestreamd, zodat mensen van over de hele wereld de strijd kunnen volgen. Binnenkort wordt meer over dit evenement onthuld.

Nintendo gaat op zoek naar de beste Mario Kart 8 Deluxe-spelers van Europa in het allereerste Mario Kart 8 Deluxe European Championship. Tijdens de Nintendo European Championships 2023 in oktober wordt gestreden om de titels van beste Mario Kart 8 Deluxe-speler en beste Splatoon 3-team van Europa. Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt, inclusief hoe mensen zich kunnen aanmelden voor toeschouwer-tickets.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password