Kwalee kondigt Hordes of Hunger aan, een snelle 3D-actie survivorslike

De toonaangevende Britse uitgever van games Kwalee en de Poolse onafhankelijke ontwikkelaar Hyperstrange werken samen voor de publicatie van Hordes of Hunger, een overlevingsgame met 3D-actie en hack-and-slash. De game is ontwikkeld door de Poolse ontwikkelaar Hyperstrange en brengt hack-and-slash-functies, hoge productiewaarden en een evoluerend verhaal naar het Survivorslike genre.

Hordes of Hunger is een roguelite arena-slasher waarin je vecht om te overleven tegen steeds grotere golven monsters. Stel je uitrusting samen uit een reeks wapens en speciale aanvallen en krijg bij elke run nieuwe vaardigheden om je bouwwerk te verfijnen. Voltooi quests en red anderen van de aanval om grondstoffen te vergaren en de mysterieuze oorsprong van het kwaad te ontdekken.

 

Neem de wapens op

Creëer je eigen unieke bouw met een reeks wapens en speciale aanvallen, van een behendige zwaardvechter tot een zware hamergevechter. Van de slottoren tot de verlaten resten van je dorp, vecht slim en gebruik de omgeving in je voordeel met choke points, hoge grond en breekbare structuren.

Overwin de horde
De monsters zijn onverbiddelijk, maar jij ook. Vergroot bij elke level-up je destructieve en defensieve vaardigheden om een kracht te worden waar je rekening mee moet houden. Sla zwermen neer met een vlammend zwaard, roep bliksem op als je landt en trotseer de dood met goddelijke contracten.

Onthul de waarheid
Een vader gekweld door schuld. Een gevangene die de vrijheid schuwt. Een moeder bedekt met bloed. Mirah is misschien de enige die haar thuis kan redden, maar ze is niet alleen. Voltooi missies in elke ronde om anderen te redden van de invasie en ontdek de ware aard van de vloek die Mirah’s thuisland teistert.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password