Kunst binnen handbereik: Please, Touch The Artwork 2 komt in februari uit en is 100% gratis

De Belgische solo-ontwikkelaar Thomas Waterzooi kondigt met trots de releasedatum aan van zijn nieuwste game: Please, Touch The Artwork 2. Het ontspannende verborgen-voorwerpspel wordt gelanceerd op 19 februari en zal, in een gebaar van artistieke viering, volledig GRATIS te spelen zijn, zonder advertenties of in-app aankopen.

Ter ere van de 75e sterfdag van James Ensor in 2024 worden spelers uitgenodigd om een duik te nemen in de wereld van de Belgische pionier op het gebied van Moderne Kunst. Deze aankomende game transformeert zijn iconische schilderijen in een eigenzinnig, gezellig en boeiend verborgen-voorwerpavontuur.

Dankzij de steun van de Vlaamse regering, ter gelegenheid van het Belgische EU-voorzitterschap 2024, zal Please, Touch The Artwork 2 gratis beschikbaar zijn voor iedereen met een smartphone/tablet (Apple Appstore, Google Play) en op Windows/Mac (Steam). Geen advertenties, geen verborgen kosten, geen betaalde uitbreidingen – gewoon een gratis spel om in je eigen tempo van te genieten!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password