KungFu Kickball stormt vandaag naar consoles, PC, Mac met volledige crossplay

KungFu Kickball, de sportieve platformgevechten van ontwikkelaar WhaleFood Games en uitgever Blowfish Studios, begint vandaag met hoogstaande competitieve actie met volledige crossplay-ondersteuning voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, maar ook pc en Mac via Steam en de Mac App Store.

Sprint door de arena om felle vechtkunstbewegingen los te laten op iedereen die in de weg staat. Kruip in de huid van de allerbeste en kies uit vijf martial sages, elk gespecialiseerd in hun eigen Ball Jutsu. Bestook, blokkeer en kopstoot het doel van de bol en andere uitdagers in zes verschillende stadia om te scoren.

Leer de manier van KungFu Kicking legendes met een uitgebreide training modus voordat je het opneemt in 1v1 en 2v2; lokale of online multiplayer wedstrijden tegen alle spelers op elk groot gaming platform. Scoor met eenvoudige drie-knopsbesturing, creëer eenvoudige combo’s voor beginners, maar met strategieën op masterniveau om tegenstanders te slim af te zijn voor deelnemers die diepgang wensen.

KungFu Kickball is nu verkrijgbaar voor €15,99 op alle grote platforms met volledige crossplay-ondersteuning met taalondersteuning voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Latijns-Amerikaans Spaans, Braziliaans Portugees, Russisch, Turks, Japans, Vereenvoudigd & Traditioneel Chinees, en Koreaans.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password