Kun jij 100 keer op een dag springen? Ontdek het in Jump Rope Challenge, dat nu gratis te downloaden is op de Nintendo Switch

Springen is het doel in Jump Rope Challenge, dat in de Nintendo eShop en via de spelpagina tot eind september gratis beschikbaar is voor de Nintendo Switch.
Pak twee Joy-Con-controllers en doe alsof je de handvatten van een springtouw in je handen hebt. Op die manier kun je elke dag virtueel touwtjespringen! Je kunt zelfs met z’n tweetjes springen en de topscore proberen te verbreken, waarbij elke persoon een Joy-Con gebruikt. Dankzij springende konijnen als personages, eenvoudige menu’s en de afwezigheid van tutorials heb jij de touwtjes al in een mum van tijd in handen.
Mocht je niet in staat zijn om te springen, of de onderburen niet willen storen, kun je ook je knieën buigen of je armen bewegen. Op die manier kun je de game spelen zonder geluid te maken.
Jump Rope Challenge is door een kleine groep Nintendo-ontwikkelaars vanuit huis gemaakt om mensen een leuke en eenvoudige manier te bieden om dagelijks te bewegen.
Jump Rope Challenge, waarmee mensen virtueel kunnen touwtjespringen, is tot eind september 2020 gratis te downloaden in de Nintendo eShop.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password