Kukoos: Lost Pets nu beschikbaar voor avonturiers van alle leeftijden

Net op tijd voor de feestdagen zijn de Kukoos hier om je dag op te fleuren. Kukoos: Lost Pets, de nieuwste titel van uitgever Modus Games en ontwikkelaar PetitFabrik, is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. Haal Kukoos: Lost Pets bij je favoriete fysieke en digitale verkooppunten of in de Maximum Games store hier.

Wanneer de Kukoo Tree wordt overgenomen door gehersenspoelde huisdieren, moeten spelers de rottige bewoners van de beroemde boom leiden op een reis om hun thuis te redden. Alleen of met een vriend in co-op, verken verschillende, kleurrijke landschappen in dit grillige avontuur vol platformen en problemen oplossen waar zowel veteraan als nieuwe spelers van zullen genieten. Bekijk het spel in actie in de gloednieuwe lanceringstrailer van vandaag:

Neem de controle over een diverse cast van personages terwijl je werkt om je levendige wereld te redden en de vrede te herstellen in de Kukoo Tree. Met een evenwichtige ervaring met vrij te spelen levels voor helden die op zoek zijn naar extra uitdaging, biedt Kukoos: Lost Pets een boeiende reis die je doet stuiteren van plezier.

Een digitale release voor PlayStation 5 en Xbox consoles volgt in 2023.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password