Kruip in de huid van een leerling in de alchemistische kunsten

Alchemist: The Potion Monger komt op Xbox! Een unieke mix van puzzel en RPG, waarin je je laboratorium kunt verlaten, de wereld in kunt trekken en deze kunt veranderen met jouw brouwsels! Kruip in de huid van een alchemistenleerling in een wereld vol antropomorfe dieren! Kies je personage ras uit een breed scala van dierensoorten, met hun sterke en zwakke punten.
Alchemist worden
Een brouwsel maken is niet eenvoudig en elk brouwsel is een puzzel om op te lossen. Hoe je die oplost, hangt af van de ingrediënten en alchemistische gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Gebruik verschillende alchemistische hulpmiddelen (en niet alleen… – demonische altaren, heilig water, tijdbesturend zand en meer) om de ingrediënten te verwerken. Doe ze vervolgens in de ketel en begin met brouwen!

Jouw plaats
Neem al je spaargeld en je trouwe hond mee en koop een huis op het eiland ver weg van de continenten… en maak het echt van jezelf! Alchemist: The Potion Monger biedt veel mogelijkheden om je huis en tuin naar eigen smaak in te richten. Je kunt verschillende blauwdrukken van interieurontwerpen en alchemistische gereedschappen kopen om van je, in eerste instantie lege, huis een echt herenhuis van de rijke alchemist te maken!

Laten we beginnen met brouwen
Alchemie is het belangrijkste aspect van het spel (zoals je zeker had verwacht van de titel Alchemist: The Potion Monger). Het maken van een brouwsel is geen eenvoudige taak en elk brouwsel is een puzzel om op te lossen. Hoe je die oplost, hangt af van de ingrediënten en alchemistische gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Gebruik verschillende alchemistische hulpmiddelen (en niet alleen… – demonische altaren, heilig water, tijdbesturend zand en meer) om de ingrediënten te verwerken. Doe ze vervolgens in de ketel en begin met brouwen!

Doe wat je wilt
Nadat je een toverdrankje hebt gemaakt, kun je het verkopen om goud en reputatie te krijgen of je kunt het zelf gebruiken voor goed, slecht of gewoon voor de lol (plezier maken kan toch geen kwaad?) Maak een enorme gifwolk, lanceer wilde dieren en NPC’s de lucht in, spring over bomen of laat het hele dorp overgeven! – Er is bijna niets dat een goed bereide toverdrank niet kan doen.

Over Alchemist: The Potion Monger
Unieke 3D mix van Simulatie, RPG en Puzzelspel.
Het combineert elementen zoals het ontwerpen van je eigen huis, het kweken van planten en het verzorgen van dieren terwijl je quests, verkenning, gevechten en karakterontwikkeling uitvoert. Dit alles terwijl je uitvogelt hoe je drankrecepten kunt maken voor de verkoop of voor eigen gebruik!
De Xbox release staat gepland voor 3 april en pre-order is beschikbaar op 13 maart.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password