Kruip achter het stuur van Alaskan Road Truckers nog voor de officiële PC-lancering

Green Man Gaming Publishing, Movie Games S.A en Road Studio zijn verheugd om vrachtwagenfans uit te nodigen om Alaskan Road Truckers voor een beperkte tijd GRATIS uit te proberen!

Vanaf 10.00 uur op zaterdag 7 oktober 2023 gaat een speelbare versie van Alaskan Road Truckers live op Steam en wordt er drie uur aan gameplay vrijgespeeld, zodat fans genoeg tijd hebben om het leven op de open wegen van Alaska te ervaren voor de volledige lancering op 18 oktober.

Om toegang te krijgen tot Alaskan Road Truckers en drie uur gratis te spelen, moeten spelers op het bovenstaande tijdstip naar Steam gaan en op de banner klikken om de advance release build te downloaden. Eenmaal geïnstalleerd, hebben fans tot dezelfde tijd op maandag 9 oktober de tijd om drie uur van het spel te spelen vanaf het begin van deze definitieve truckerservaring.

Alaskan Road Truckers is meer dan een simulator. Je bent niet alleen een vrachtwagen, je speelt als een vrachtwagenchauffeur met een focus op het leven zowel binnen als buiten je voertuig. Lever vracht af, bouw een succesvol bedrijf op en stap uit om Alaska te verkennen terwijl je je voertuig onderhoudt en voor je eigen gezondheid en behoeften zorgt. Vergeet niet dat het welzijn van je personage net zo belangrijk is als de vracht die je vervoert terwijl je door verraderlijke omstandigheden op de weg navigeert.

Alaskan Road Truckers lanceert op 18 oktober 2023 voor pc via Steam en is nu beschikbaar om aan je verlanglijstje toe te voegen. De pc-versies via Epic Games Store, Xbox Series X/S en PlayStation 5 komen snel daarna uit.
 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password