Kruip achter de schermen met KarmaZoo

De Pastagames-crew nodigt ons uit in de zonovergoten steegjes van Parijs om de pasta te morsen over hun ambitieuze liefdeswerk, KarmaZoo. Alles wat je ooit hebt willen weten over deze groothartige ontwikkelaars is hier te vinden, van Pix the Cat tot de allernieuwste audiotechnologie en een workshop tegels maken.

Daarnaast is het team verheugd om aan te kondigen dat de KarmaZoo-gemeenschap met succes de eerste beloning heeft ontgrendeld op KarmaPass, het systeem dat wereldwijde samenwerking beloont met gratis content! Alle KarmaZoo-spelers hebben nu toegang tot de Cactus avatar, dus vergeet niet om de liefde te blijven delen om meer vrij te spelen!

De vrolijke platformgame is nu verkrijgbaar voor PS5, Xbox Series S|X, PC en Nintendo Switch.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password