Krampus komt naar de stad in ‘These Doomed Isles’ – eerste grote contentupdate vandaag beschikbaar voor Roguelike City Builder

Bereid je voor op een seizoen vol feestdagen en ontdek geheel nieuwe manieren om te spelen in de eerste grote content update voor roguelike stadsbouwer These Doomed Isles, die vandaag te downloaden is.

Overleef een winterwonderland vol verschrikkingen tijdens de feestdagen en verdedig je stadsgenoten tegen feestelijke duivels in de nieuwe modus ‘Krampus Chaos’, een horde-modus die je tot 4 januari in-game kunt spelen. Sla aanvallen af van Sneeuwmannen, Elfen, Kerstboomfeeën en meer terwijl je probeert te voorkomen dat Krampus de festiviteiten verpest in deze uitdagende seizoensoverlevingsmodus.

Ontspan je liever tijdens de feestdagen? Ontspan en bouw nieuwe werelden in je eigen tempo met drie permanente nieuwe speltypen: Builder Mode, Sandbox Mode en Custom Mode.

  • BUILDER MODE – Bouw je nederzetting en ervaar These Doomed Isles zonder de dreiging van invasies of gebeurtenissen in deze passieve nieuwe spelmodus.
  • SANDBOX-MODUS – Creëer het ultieme utopia in de Sandbox-modus, waarin kaarten en gebouwen helemaal gratis te kopen en te bouwen zijn. Volgelingen zullen niet verhongeren of vertrekken omdat ze ongelukkig zijn en je krijgt niet te maken met invasies of gebeurtenissen.
  • CUSTOM MODE – Pas elke run aan, test nieuwe strategieën, pas elke spelvariabele aan en speel zoals jij wilt in de nieuwe Custom Mode.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password