Kraak vanaf 8 november puzzels in Layton’s mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition voor de Nintendo Switch

Puzzelfans kunnen komende herfst hun vergrootglazen, notitieblokjes en Joy-Con-controllers erbij pakken, want op 8 november verschijnt Layton’s mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot Deluxe Edition voor de Nintendo Switch. Bezoekers van het Japan Expo-evenement dat komend weekend plaatsvindt in Frankrijk kunnen als eerste Europeanen de game spelen, waarbij de kenmerkende Layton-vormgeving en puzzelgerichte gameplay voor het eerst in HD op tv-schermen verschijnt.
In dit deel van Layton’s mysterie-puzzel-serie wordt de beroemde professor Hershel Layton vermist, waarna zijn dochter Katrielle – een slimme en levendige jongedame met het talent om op basis van slechts weinig bewijs tot de waarheid te komen – zich opwerpt als nieuwe hoofdrolspeler. Tijdens haar eerste grote avontuur krijgt ze hulp van een kleurrijke cast van personages die voor het eerst in de serie verschijnen, waaronder een jonge student genaamd Monty Peynful die optreedt als haar assistent, en Sherl, een pratende hond die begint als eerste klant van Katrielle maar al snel haar hulpje wordt.
Layton’s mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition is de eerste game in de LAYTON-serie die speelbaar is op tv-schermen, wat speurneuzen de perfecte gelegenheid biedt om het puzzelplezier met vrienden en familie te delen. De besturing is weer eenvoudig en intuïtief als altijd, waarbij de game kan worden gespeeld met knoppenbediening, bewegingsbediening of – in de handheld-stand – het touchscreen van de Nintendo Switch. Daarnaast zorgt een schat nieuwe content en bijgewerkte gameplay-functies ervoor dat zowel fans van de Layton-serie als nieuwkomers heel wat hebben om hun hersenen over te breken. Hieronder een opsomming van de vernieuwingen:
  • Nieuwe puzzels: Deze Deluxe Edition bevat meer dan 40 gloednieuwe puzzels, daarnaast zijn sommige puzzels uit de Nintendo 3DS-versie verbeterd.
  • Verbeterde layout en scherpere graphics: De belangrijkste informatie voor elke puzzel is nu zichtbaar op één scherm, en alle graphics zijn verbeterd in HD.
  • Ontgrendelde DLC: Content die eerder alleen beschikbaar was als betaalde DLC, zoals de “Daddy’s Girl”- en “Luke Lookalike”-kostuums, is nu vanaf het begin al beschikbaar.
  • Nieuwe outfits: Meer dan 50 nieuwe, vrijspeelbare outfits zijn toegevoegd.
Het mysterie-avontuur krijgt een nieuwe dimensie met nieuwe puzzels, nieuwe kostuums en nieuwe manieren om te spelen. Layton’s mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition komt op 8 november naar de Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password