Koraalkleurige Nintendo Switch Lite komt naar Europa op 24 april 2020

De lente brengt kleur in je leven, niet alleen in je omgeving maar ook in je gamende bestaan, want op 24 april wordt de nieuwe, koraalkleurige Nintendo Switch Lite in Europa uitgebracht.
De Nintendo Switch Lite is al verkrijgbaar in de kleuren geel, turkoois en grijs, en ook deze nieuwe, koraalkleurige toevoeging is speciaal gemaakt voor spelen in handheldstijl, zodat spelers altijd en overal kunnen genieten van een uitgebreide verzameling spannende, ontspannende en uitdagende games. Spelers kunnen bijvoorbeeld een mysterieuze wereld vol levendige personages en met puzzels gevulde kerkers verkennen in The Legend of Zelda: Link’s Awakening; Pokémon vangen, bestrijden en ruilen in de Galar-regio van Pokémon Sword en Pokémon Shield of naar een paradijselijk eiland reizen om hun eigen droomleven vorm te geven in de komende titel Animal Crossing: New Horizons die op 20 maart verschijnt.
De Nintendo Switch Lite is specifiek voor handheld-gamen gemaakt, met geïntegreerde besturing en een kleiner formaat dan de vlaggenschip-versie van de Nintendo Switch. Alle games in het uitgebreide Nintendo Switch-assortiment die de handheldstijl ondersteunen, kunnen op de Nintendo Switch Lite gespeeld worden. Meer informatie is te vinden op de website van de Nintendo Switch.
Het koraalkleurige Nintendo Switch Lite-systeem verschijnt op 24 april 2020 in Europa.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password