Koop GeForce RTX en krijg ‘Marvel’s Spider-Man Remastered’ op pc!

NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat gamers die selecte GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti desktops, laptops of GPU’s kopen bij deelnemende partners, gedurende een beperkte tijd een digitaal exemplaar Marvel’s Spider-Man Remastered ontvangen als onderdeel van de Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX pc-bundel.
Koop GeForce RTX, krijg Marvel’s Spider-Man Remastered
Marvel’s Spider-Man Remastered zit boordevol ray traced effecten en prestatieversnellende NVIDIA DLSS. Met de kracht van GeForce RTX RT Cores en NVIDIA DLSS leveren de GeForce RTX 3080, 3080 Ti, 3090, 3090 Ti een Ultra preset-ervaring met spectaculaire beelden en supervloeiende 120 FPS+.

Als je al uitstekende framerates hebt, kun je in plaats daarvan NVIDIA DLAA inschakelen, een AI-gebaseerde anti-aliasing modus voor gebruikers die GPU-headroom over hebben en hogere niveaus van beeldkwaliteit willen. DLAA maakt gebruik van dezelfde technologie die is ontwikkeld voor DLSS, maar werkt op een beeld met native resolutie om de beeldkwaliteit te maximaliseren in plaats van de prestaties te verbeteren. Met NVIDIA DLAA zal Marvel’s Spider-Man Remastered er nog gedetailleerder uitzien.

RTX ON! Om je Friendly Neighbourhood Spider-Man op zijn best te ervaren
Door Marvel’s Spider-Man Remastered te spelen op een GeForce RTX grafische kaart, desktop of laptop, zullen gamers de ongelooflijke game ervaren, verbeterd met NVIDIA DLSS, NVIDIA DLAA en geüpgrade ray traced effecten die het snelst draaien op GeForce RTX dankzij de dedicated RT Cores die op elke RTX GPU te vinden zijn.

De nieuwe Marvel’s Spider-Man Remastered GeForce RTX 30 Series-bundel met Marvel’s Spider-Man Remastered is nu beschikbaar voor een beperkte tijd.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password