Koop een GeForce RTX 30-series en ontvang gratis Marvel’s Midnight Suns

NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat gamers die bij deelnemende partners geselecteerde GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti, 3060 desktops en GPU’s kopen, gedurende een beperkte tijd een digitaal exemplaar van Marvel’s Midnight Suns ontvangen.

De nieuwe Marvel’s Midnight Suns GeForce RTX 30-series bundel is vanaf nu verkrijgbaar tot 6 januari 2023. Marvel’s Midnight Suns lanceerde eerder deze maand met overweldigende reviews.
Koop GeForce RTX en krijg Marvel’s Midnight Suns
NVIDIA werkt samen met Firaxis Games en 2K Games om Marvel’s Midnight Suns voor een beperkte tijd te bundelen met GeForce RTX 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti, 3060 desktops en grafische kaarten, zodat gamers het veelgeprezen Marvel’s Midnight Suns op zijn best kunnen ervaren.

Op een GeForce RTX-pc kunnen spelers Marvel’s Midnight Suns verbeteren met NVIDIA DLSS 2 om de prestaties aanzienlijk te versnellen en zichzelf de ruimte te geven om realistische, meeslepende, ray traced ambient occlusion effecten en ray traced reflecties mogelijk te maken.

Gamers kunnen in aanmerking komende GPU’s en desktops vinden bij tal van systeembouwers en retailers wereldwijd op de Marvel’s Midnight Suns-bundel startpagina.

Marvel’s Midnight Suns 
Van de makers van de veelgeprezen tactische XCOM-serie komt Marvel’s Midnight Suns, waarin het rijke verhaal, de relaties tussen personages, de aanpassingen en de progressie van een RPG worden gecombineerd met de tactische strategie en gevechtsmechanismen van een kaartspel.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password