Kook de perfecte maaltijd in Calico’s Pawsome Update, deze week op Xbox, Switch en PC.

De kat is uit de zak! Vandaag kondigen Whitethorn Games en ontwikkelaar Peachy Keen Games aan dat Calico: Pawsome Edition binnenkort verschijnt! Met gloednieuwe gameplay features, zoals recept-specifieke kook minigames, en quality-of-life updates zijn de zaken in het kattencafé beter dan ooit! De Pawsome Edition komt op 22 december 2022 naar de Xbox Series S|X, Nintendo Switch en PC.

Pawsome Edition is de grootste content update voor Calico tot nu toe en bevat tal van grote en kleine nieuwe functies. Deze omvatten nieuwe dieren verspreid over het eiland voor spelers om mee te spelen, een UI en algemene visuele revisie om een aangenamere speelervaring te bieden, de mogelijkheid om het behang en de vloer van spelers aan te passen terwijl ze in het café zijn, en de grote nieuwe functie: een gloednieuwe kook minigame!

Calico kookt iets lekkers!

Het koken waar spelers van houden is nu uitgebreid! Elk recept heeft nu zijn eigen reeks minigames om uit te voeren in de keuken. Er is ook een nieuw systeem voor het verkopen van voedsel in het café toegevoegd; tijd en nauwkeurigheid in de recept-minigames belonen spelers met een gouden, zilveren of bronzen ster, die verschillende bonussen opleveren voor de verkoopprijzen. Maar let op: als klanten al het verse voedsel hebben gekocht, verdwijnen de sterbonussen totdat dat recept opnieuw wordt gespeeld.
Calico is een day-in-the-life community sim game waar je een belangrijke en schattige taak krijgt: herbouw het kattencafé van de stad en vul het met schattige en knuffelbare dieren! Bouw je café op door het te vullen met schattige meubels, leuke decoraties, lekkere gebakjes en zorg dat het weer bruist van de dieren!

Belangrijkste kenmerken van Calico zijn onder andere:

  • Elk dier is een vriend: Je komt veel dieren tegen op het eiland. Sluit vriendschap met ze, geef ze een naam, voeg ze toe aan je feestje, stuur ze naar het café en hou vooral voor altijd van ze! Interactie met je nieuwe vrienden door met ze te dansen, knuffelen, aaien, dragen, loungen en verwennen!
  • Betoverend goede looks: Druk jezelf uit door middel van mode! Creëer een avatar en pas hem aan met verzamelbare kleding die je overal in het spel kunt vinden.
  • Ontwerp, versier en geniet: Versier het interieur en de buitenkant van het café naar jouw smaak! Verzamel en richt meubels en speelgoed in voor je menselijke en dierlijke bezoekers. Kattenbomen, krabpalen en hondenbedden zijn absolute must-haves!
  • De kracht van Meow-gic: De wereld van Calico kent geen grenzen! Met het toverdranksysteem zijn er zoveel manieren om je magische dromen waar te maken. Wil je je katachtige vriend ginormous maken? Met de Meer-naar-Dier toverdrank zit je goed!
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password