Komende cat adventure game Stray krijgt fysieke editie

Uitgevers Annapurna Interactive en iam8bit, in samenwerking met Skybound Games, kondigen aan dat de fysieke editie van Stray, de third-person cat adventure game die wordt ontwikkeld door BlueTwelve Studio, nu beschikbaar is voor pre-orders. De retail-editie (PlayStation 5) zal op 20 september 2022 verschijnen.

De retail-editie van Stray voor PlayStation 5 is een uitgave van BlueTwelve Studio, Annapurna Interactive en Skybound Games en bevat naast een fysiek exemplaar van de game een set van zes full-color art-kaarten. Deze retail-editie verschijnt op 20 september 2022.

 

De digitale versie van Stray verschijnt op 19 juli 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. In de game nemen spelers de rol aan van een zwerfkat die een oud mysterie moet ontrafelen om te ontsnappen uit een lang vergeten cybercity. Zijn reis voert de kat van de neonverlichte steegjes tot de smerige onderwereld van de stad. Onderweg sluit hij vriendschap met een kleine vliegende drone, die B12 wordt genoemd. Samen moeten de twee een weg uit de stad zien te vinden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password