Kom meer te weten over NARUTO x BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS in deze nieuwe trailer

Ontdek in de aanloop naar de release van NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS op 17 november 2023 meer over de gameplay in deze nieuwe trailer en krijg een sneak peek op de originele Special Story-modus van de game. NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS kan je nu pre-orderen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

In Battle kunnen spelers kiezen uit het grootste rooster in een Naruto-game, met meer dan 130 personages, waaronder 10 nieuwe toevoegingen. Als ze tegenover hun tegenstanders staan, kunnen ze verschillende combo’s gebruiken en zelfs van leider wisselen om de druk op hun tegenstander te houden.

Ninjutsu en Awakening zullen ook een belangrijke rol spelen. In dit spel kunnen spelers tot 6 Ninjutsu-vaardigheden oppikken om het voordeel tegen hun tegenstanders te nemen. Ze kunnen ook ontwaken in een nieuwe vorm die hen meer kracht geeft om het tij in hun voordeel te keren. Om te proberen het gevecht te beëindigen, kunnen spelers al hun chakra gebruiken en een krachtige Secret Technique ontketenen, die bij het selecteren van specifieke personages kan veranderen in een Combination Secret Technique.

Een andere nieuwe functie, de ‘simple control’-modus, zal nieuwkomers in de franchise helpen krachtige combo’s te ontketenen door op één knop te drukken. Deze nieuwe besturingsstijl komt naast de standaardstijl die spelers van de STORM-serie kennen.
Door solo of online te vechten, kunnen personages een level omhoog gaan en wat aanpassingen en andere unlockables vrijspelen, zoals Finish-scènes. In Offline Free Battles kunnen spelers zelf kiezen of ze tegen een computer of een offline toernooi willen vechten. Spelers kunnen vervolgens hun vaardigheden aanscherpen tegen anderen over de hele wereld in het speltype Online, waarbij ze kunnen kiezen tussen Casual Match en Ranked Match.*

In de History-modus kunnen spelers epische verhaalgevechten uit de Naruto-serie herbeleven, waarbij belangrijke momenten uit het verhaal worden herhaald aan de hand van anime-cutscènes, en genieten van hoogwaardige gevechtservaring. In het speltype Special Story speelt zich een nieuw verhaal af tijdens de gebeurtenissen in BORUTO, waarin Boruto zich realiseert dat een mysterieuze man, Merz, de oorlog probeert te ontketenen. Wat wordt de rol van Naruto en Sasuke? Spelers zullen dat moeten ontdekken tijdens de lancering van de game op 17 november.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password