Kojima Productions kondigt gloednieuwe actie-spionagegame aan

Kojima Productions heeft in samenwerking met Sony Interactive Entertainment een nieuwe actie-spionagegame bevestigd in de nieuwste State of Play.

“Ja, vandaag ben ik verheugd om aan te kondigen dat we bij Kojima Productions een gloednieuwe actie-spionagegame aan het maken zijn,” zei Hideo Kojima. “De voorbereidingen zijn in volle gang, maar de productie zal pas echt beginnen na Death Stranding 2. We hebben veel ervaring met Sony Interactive Entertainment, omdat we al bijna 30 jaar samen het actie-spionagegenre ontwikkelen. Hoewel de meeste van onze samenwerkingen met Sony in het verleden voor games waren, produceren ze ook muziek en films, en dit wordt zeker een samenwerking.”

Met de volledige steun van Sony Interactive Entertainment maakt deze nieuwe actie-spionagegame gebruik van geavanceerde technologie en een geweldige cast voor een ongeëvenaarde ervaring. Het vervaagt de grenzen tussen film en games en biedt levensechte graphics en een nieuwe kijk op interactief entertainment.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password