Kojima Productions en Xbox Game Studios kondigen “OD” aan bij de game awards 2023

Kojima Productions en Xbox Game Studios hebben OD officieel aangekondigd tijdens The Game Awards. De wereldberoemde gamemaker Hideo Kojima is een samenwerking aangegaan met de Academy Award winnende filmmaker Jordan Peele, de veelgeprezen regisseur van “Get Out”, “Us” en “Nope”, die een van de getalenteerde vertellers van het project zal zijn.

“We werken samen met Xbox Game Studios en hun cloudgamingtechnologie om de uitdaging aan te gaan om een zeer unieke, meeslepende en totaal nieuwe gamestijl te creëren – of beter gezegd, een nieuwe vorm van media”, aldus Hideo Kojima, gamecreator en oprichter van KOJIMA PRODUCTIONS.

OD, een HIDEO KOJIMA GAME, verkent het concept van het testen van je angstdrempel en wat het betekent om te OD-en aan angst – terwijl de grenzen van gaming en film vervagen. De nieuwe teaser voor OD onthult ook Sophia Lillis (“Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves”), Hunter Schaffer (“Euphoria”) en Udo Kier (“Flesh for Frankenstein”), die de hoofdrollen zullen spelen in het aankomende project. Klik op de onderstaande afbeelding om de nieuwste teaser te bekijken.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password