KOEI TECMO en Team NINJA kondigen Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition, verkrijgbaar op 7 februari

Vandaag kondigen KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Team NINJA Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition aan, de nieuwste versie van hun duistere fantasy-actie-RPG die wordt geleverd met alle content van de Season Pass, waaronder nieuwe wapens, levels, demonen, endgame-content en meer. De game is op 7 februari 2024 digitaal verkrijgbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Windows en Steam.

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition bevat alles uit de drie DLC-pakketten van de game – “Battle of Zhongyuan”, “Conqueror of Jiangdong” en “Upheaval in Jingxiang” – samen met nieuwe content voor het eindspel, “The Thousand-Mile Journey”. Deze bevat nieuwe personages uit de legers van Cao Cao, Sun Ce en Liu Bei, evenals nieuwe wapentypes (cestus, lang zwaard en zweep), nieuwe levels, nieuwe goddelijke beesten, moeilijkere moeilijkheidsgraden en uitgebreide functies. De game bevat ook een verzameling gezamenlijke DLC-content, met uitrusting en levels uit samenwerkingen met Nioh 2, NARAKA: BLADEPOINT en Lies of P.

Daarnaast zijn er drie in-game items die in de oorspronkelijke Wo Long: Fallen Dynasty zaten – “Baihu Armor”, “Zhuque Armor” en “Qinglong Armor” – ook in de Complete Edition, samen met het in-game item “The Records of the Grand Historian”, dat de locatie van de Marking Flags op de mini-map laat zien.

Om de aanstaande lancering van de Complete Edition te vieren en de oorspronkelijke release te herdenken, zal Team NINJA ook een set nieuwe uitrusting, “Xuanwu Armor”, vrijgeven aan alle gebruikers die het hoofdspel bezitten naast degenen die de Complete Edition kopen.

Verder heeft KOEI TECMO Europe aangekondigd dat er een demoversie van Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition vanaf 7 februari exclusief op de PC zal verschijnen. Spelers kunnen het opnemen tegen demonen en krijgsheren in twee vroege stadia van Team NINJA’s thriller. Opgeslagen gegevens van de demo kunnen worden meegenomen naar de volledige versie van het spel bij aankoop.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password