Koch Media wordt uitgever Hunt: Showdown op PlayStation 4 en Xbox One

Hunt: Showdown krijgt een nieuwe uitgever! Vandaag heeft Crytek aangekondigd dat Koch Media vanaf nu de uitgever is van Hunt: Showdown op PlayStation 4 en Xbox One. Koch Media is verantwoordelijk voor de wereldwijde uitgave op deze platformen, voor zowel de fysieke als digitale versies van de game. Deze uitgebreide samenwerking volgt op de succesvolle manier waarop Koch Media in 2019 de pc-versie van Hunt: Showdown naar winkels heeft gebracht. Crytek blijft als ontwikkelaar aan Hunt: Showdown werken, en is de uitgever van de pc-versie op Steam. De twee bedrijven zullen nauw samenwerken om de best mogelijke game-ervaring naar alle platformen te brengen.

Naast dit nieuws onthulden Crytek en Koch Media dat Hunt: Showdown vanaf 18 februari 2020 verkrijgbaar is voor PlayStation4 en in fysieke vorm voor de Xbox One.

“Nu Koch zorgdraagt voor het uitgave-gedeelte, kan ons ontwikkelteam zich geheel richten op het verdere ontwikkelen en optimaliseren van Hunt op alle platformen, in samenwerking met onze community,” zei Avni Yerli, CEO van Crytek. “Terwijl wij ons focussen op de ontwikkeling, zal Koch hun immense expertise in digitale en fysieke uitgaves voor deze titel inzetten, om de doorgaande groei van de game te ondersteunen. We kunnen niet wachten om te zien wat PlayStation-spelers van de game denken, en om het komende jaar nieuwe content naar al onze spelers te brengen.”

“Hunt: Showdown is een unieke game, die we hier bij Koch Media allemaal graag spelen, en we hebben de fysieke release van de pc-versie ook al ondersteund,” aldus Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media. “Gezien de feedback vanuit de pc-community en de hoge kwaliteit van de game hebben we het volste vertrouwen in de wereldwijde release op PS4 en Xbox.”

Ondertussen kunnen spelers uitkijken naar nieuwe content die het komende jaar aan de game wordt toegevoegd via regelmatig verschijnende updates. Zo verrijkt update 1.2 de game met random teams van drie spelers, een uitgebreide tutorial, nieuwe Legendary Hunters, en een schat aan nieuwe uitrusting en wapens. Spelers kunnen ook uitzien naar beter presterende servers, prestatieverbeteringen voor client-CPU’s, en een aantal algemene bug-fixes.

Na Update 1.2 zal Hunt: Showdown zelfs nog grotere updates krijgen, inclusief cross-play tussen Xbox en PlayStation, een Solo PvE-mode, live-evenementen, aanpasbare outfits en een nieuwe map.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password