Kleurrijke indiegame Yono and the Celestial Elephants vanaf 31 oktober in de winkels voor Nintendo Switch

Mindscape, Plug in Digital en Neckbolt Games kondigen vandaag aan dat de kleurrijke avonturengame Yono and the Celestial Elephants een fysieke Nintendo Switch-editie krijgt. In deze kleurrijke indiegame speel je als Yono, een jong en nieuwsgierig olifantje. Verken een mysterieuze wereld boordevol verrassingen en ontdek de rijke geschiedenis van een koninkrijk waar mensen, robots en andere kleurrijke figuren naast elkaar leven. Yono and the Celestial Elephants ligt vanaf 31 oktober 2019 in de winkels en heeft een adviesprijs van €29,99.

De game speelt zich af in een wereld waarin leuke en uitdagende puzzels, opgelost moeten worden om zo steeds meer van de wereld te kunnen ontdekken. Yono’s slurf is hierin een belangrijk instrument, want hiermee kun je water, lucht en andere dingen opzuigen om die puzzels op te lossen en geheimen te ontrafelen. In verschillende omgevingen zoals weelderige bossen, diepe grotten en idyllische dorpjes ontdekt de speler schatten en diverse upgrades die het makkelijker maken om taken te volbrengen. Leg de puzzelstukken van eeuwenoude teksten bij elkaar om op deze manier niet alleen de geschiedenis van de wereld, maar ook de ontwikkeling van de mensheid en de invloed van vroegere Olifanten te ontdekken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password