Klassieke Arena Shooter Strike Force Heroes komt op 10 november naar Windows PC

IndieArk, de uitgever van indiegames, kondigt aan dat Strike Force Heroes, een klassieke arena shooter herbouwd met moderne mechanica, op 10 november uitkomt op Windows PC via Steam. Strike Force Heroes is gemaakt door een ontwikkelteam van Sky9 Games en combineert actie met epische verhalen in een intense remake van de hit Flash-game uit 2012.

Na een succesvolle Kickstarter-campagne vorig jaar en onlangs uitgeroepen tot een van de meest gespeelde demo’s op Steam Next Fest, is Strike Force Heroes terug als een volledig nieuwe game, doordacht herschapen voor de moderne tijd. Met een volledig herschreven verhaal met geanimeerde cutscènes, nieuwe eindbaasgevechten en verbeterde graphics tilt deze remake een klassieker naar een heel nieuw niveau voor zowel fans van het originele spel als nieuwe gamers.
Vecht in weelderige bossen, op snelle treinen en bovenop neerstortende vliegtuigen, en pas je soldaten aan met verschillende wapens, vaardigheden en upgrades! Strike Force Heroes is volledig opnieuw opgebouwd, met een uitgebreide campagne met volledige voice acting, geanimeerde cutscènes, uitdagingen en een gloednieuw loot-systeem.

Belangrijkste kenmerken van Strike Force Heroes:
Pas je held aan: Level-up vier klassen met honderden wapens, outfits en vaardigheden, elk met zijn eigen volledig unieke sterke en zwakke punten en speelstijl.

Kies je uitrusting: Met honderden wapens, vaardigheden en uitrusting om uit te kiezen, is er voor elke speelstijl wel iets. Kies voor een veilige uitrusting of creëer een slimme opstelling die perfect samengaat met al je uitrusting voor riskante maar dodelijke resultaten.

Epische verhaallijn: Beleef een meeslepende verhaallijn via volledig geanimeerde cutscènes met grappige personages, explosieve actiescènes en uitdagende eindbaasgevechten.

Eindeloos herspeelbaar: Als je de campagne hebt uitgespeeld, kun je moeilijkere moeilijkheden ontgrendelen om betere beloningen te verdienen, je helden verder uit te bouwen en zelfs de meest doorgewinterde spelers uit te dagen.

Online coöp en PvP: Voor de allereerste keer kun je je vrienden uitnodigen om met je mee te doen tijdens de hele campagne, of ze wegvagen in volledig aanpasbare PvP-wedstrijden!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password