Kitbash Model Club kondigt multiplayer mode aan

Curve Games en Floating Origin Interactive kondigen met trots de 16-speler Multiplayer Mode aan voor Kitbash Model Club, het ultieme bouwplatform voor modelvoertuigen, een evolutie van de game die voorheen bekend stond als Balsa Model Flight Simulator. Kitbash Model Club biedt grenzeloze vrijheid voor het ontwerpen, bouwen, verkennen en vechten met RC-modelvoertuigen.
In het nieuw aangekondigde online multiplayerspeltype kunnen maximaal 16 spelers tegelijkertijd Wirraway Island delen, met verschillende omgevingen van stadsgezichten tot stranden. De scenario-editor ondersteunt het maken van missies voor multiplayer, en spelers kunnen voertuigen delen en testen of vrienden uitdagen voor een RC luchtgevecht! Volledige Steam Workshop-functionaliteit is ook beschikbaar voor het delen en verkennen van andere modellen.

Kitbash Model Club is het ultieme bouwplatform voor modelvoertuigen dat een evolutie is van de game die voorheen bekend stond als Balsa Model Flight Simulator. Ontwikkeld door de maker achter het veelgeprezen en bekroonde Kerbal Space Program, biedt Kitbash Model Club grenzeloze vrijheid om te ontwerpen, bouwen, verkennen en vechten met RC-modelvoertuigen. Spelers kunnen realistische physics ervaren in combinatie met grenzeloze aanpassingsopties en de mogelijkheid om modellen te delen met vrienden. Kitbash Model Club komt in 2024 uit op Steam.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password