Kingston FURY introduceert nieuwe Special Edition RGB DDR4

Kingston FURY, kondigt vandaag de introductie van de Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition aan. De witte warmtespreider met opvallende RGB-verlichting maakt deze modules uniek binnen de Kingston FURY-lijn.

Gebruikers verbeteren niet alleen de prestaties van hun systeem, maar kunnen met de Kingston FURY CTRL1 software inclusief bibliotheek via vooraf ingestelde RGB-verlichtingspatronen en –effecten kiezen uit vele mogelijkheden of zelf een eigen unieke look creëren.  Met de gepatenteerde Infrared Sync Technology kunnen gebruikers erop vertrouwen dat de op maat gemaakte RGB-effecten goed op elkaar zijn afgestemd.

Of het nu om gamen, videobewerken of iets anders gaat, gebruikers halen het maximale uit hun systeem met Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition. Het is Intel® XMP gecertificeerd, biedt geavanceerde vooraf geoptimaliseerde timings, snelheden en voltages om gemakkelijk te kunnen overklokken via een eenvoudige selectie van een van de ingebouwde profielen. Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition is niet alleen klaar voor AMD Ryzen, maar kan ook moeiteloos worden geïntegreerd elk Intel- of AMD-gebaseerd systeem, waardoor een upgrade moeiteloos te realiseren is.

“Nu Kingston 35 jaar bestaat, zijn we ontzettend verheugd om deze Special Edition van de favoriete Kingston FURY Beast lijn kunnen aanbieden voor degenen die de prestaties en stijl van hun systeem willen verbeteren”, zegt Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston, EMEA. “Met snelheden van 3200 & 3600MT/s2 en de heldere RGB-effecten die de unieke witte warmteverspreider verlichten zal Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition dit mogelijk maken.”

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition is beschikbaar in single module capaciteiten van 8GB & 16GB, en kit capaciteiten van 16GB en 32GB. Ze zijn 100% getest op snelheid en zijn verkrijgbaar met een beperkte levenslange garantie en de legendarische betrouwbaarheid van Kingston.

Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition kenmerken en specificaties:

 • Unieke witte warmtespreider met opvallende RGB-verlichting: Geeft je gaming pc een opvallende uitstraling met de unieke witte warmtespreider en aanpasbare RGB-verlichting.
 • Gepatenteerde Kingston FURY Infrared Sync Technology: Sprankelende RGB-effecten zijn op elkaar afgesteld met Kingston’s gepatenteerde Infrared Sync Technology.
 • Intel XMP gecertificeerd: Overklokken met geavanceerde vooraf geoptimaliseerde timings, snelheden en voltages met een enkele selectie van een van de ingebouwde profielen.
 • Klaar voor AMD Ryzen: Betrouwbaar, compatibel en klaar voor [Ryzen], [Kingston FURY Beast DDR4 RGB] Special Edition zal moeiteloos integreren met elk  [AMD]-gebaseerd systeem om de games pc een boost te geven.
 • Capaciteiten:
  • Singles – 8GB, 16GB
  • Kits van 2 – 16GB, 32GB
 • Snelheden: 3200MT/s, 3600MT/s
 • Vertragingen: CL16, CL17, CL18
 • Voltage: 1.35
 • Operationele temperatuur: 0°C-70°C
 • Dimensies: 133.35 mm x 45.8 mm x 8.1 mm
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password