Kingdom Hearts III Re Mind DLC arriveert deze winter

In aanloop naar de Tokyo Game Show, gunde Square Enix Keyblade-dragers een eerste blik op de nieuwe DLC voor KINGDOM HEARTS III, getiteld “Re Mind”. Deze winter kunnen spelers een nieuwe aflevering beleven en hun avontuur in de geliefde action-RPG-serie vervolgen, inclusief nieuwe obstakels en eindbazen om te overwinnen.
De Tokyo Game Show-trailer toont naast nieuwe verhalende scènes ook de nieuwe gevechtsvorm van Sora waarin hij het opneemt tegen de kwaadaardige Organization XIII.

In de komende DLC reizen spelers naar een bekend rijk waarin ze kunnen strijden tegen krachtige nieuwe bazen. In sommige van de aanvullende gevechten kunnen spelers tussen personages wisselen. Spelers kunnen ook extra Keyblades krijgen door de gratis update te downloaden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password