Kingdom Hearts III begint 2020 met langverwachte Re Mind DLC

Square Enix nodigt Keyblade-dragers uit voor nieuwe avonturen met Sora en vrienden in de Kingdom Hearts III Re Mind DLC. Deze uitbreiding verschijnt op 23 januari 2020 voor PlayStation 4 en op 25 februari 2020 voor Xbox One.

Voor spelers die Kingdom Hearts III hebben voltooid, levert de Re Mind DLC een nieuwe speelbare episode waarin Sora zijn weg terug moet vinden naar zijn vrienden en waarheden ontdekt die hij nooit voor mogelijk had gehouden. De nieuwe Re Mind-trailer biedt spelers een eerste blik op de Final Fantasy-personages die in de DLC zullen verschijnen, waaronder de populaire Aerith uit Final Fantasy VII.

In Re Mind kunnen spelers zich vermaken met diverse eindbaasgevechten, een Limitcut en Secret Episode, een nieuwe Greeting-mode, diashowfuncties en een nieuwe Premium Menu-mode met verschillende moeilijkheidsopties en gameplay-uitdagingen.

Daarnaast verschijnt in januari voor alle Kingdom Hearts III-spelers een gratis patch update (Version 1.07) met daarin een update van het hoofdverhaal, nieuwe vaardigheden, een nieuwe vorm voor Sora en de toevoeging van de Keyblades, “Oathkeeper” en “Oblivion”. Spelers kunnen vanaf januari ook gebruikmaken van uitgebreide mogelijkheden om content te delen.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password