Kingdom Come: Deliverance – Nieuwe DLC “Band of Bastards” nu beschikbaar

Warhorse Studios brengt een nieuwe DLC uit voor het veelgeprezen middeleeuwse rollenspel Kingdom Come Deliverance. “Band of Bastards” is nu beschikbaar voor pc, PlayStation®4 en Xbox One (€7,99) in de digitale winkels.

Kingdom Come: Deliverance’s derde DLC laat spelers een groep huursoldaten begeleiden om de wegen te bewaken. Gevangen in een web van oude haat tussen Radzig Kobyla en een andere adellijke familie worden ze ingehuurd om Radzigs rijk te beschermen. Spelers zullen zich bij deze groep verontruste mannen voegen, geleid door de beruchte Sir Kuno Baron von Rychwald, niet alleen om hen te helpen maar ook om ze onder controle te houden.

Band of Bastards:

  • Combat gerichte quests
  • Meerdere eindes, afhankelijk van de keuzes van de speller
  • Nieuwe locatie “Kuno’s Camp” gevuld met nieuwe personages met interessante verhalen
  • Nieuwe activiteit – “The Ring of Bacchus”
  • Unieke Armour set

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password