King of the Castle lanceert vandaag gloednieuwe ‘Democracy Manifest’-update

Tributary Games en Team17 Digital hebben vandaag Democracy Manifest gelanceerd, een nieuwe update voor King of the Castle, waarin spelers online samenwerken met maximaal 3.000 anderen om het lot van een fictief fantasiekoninkrijk te bepalen en rekening te houden met verraderlijke – en vaak hilarische – gevolgen. De update voegt 59 nieuwe gebeurtenissen toe aan de game, waaronder de gebeurtenisketen ‘De rechtmatige erfgenaam’, die een potentieel verhaal over wraak tegen troonopvolgers introduceert, en de gebeurtenisketen ‘Gevangenisbreuk’, waarbij een gevangen edelman uitbreekt en een ravage aanricht in het koninkrijk.

In Democracy Manifest worden ook verschillende functies geïntroduceerd die door de community zijn aangevraagd, waaronder de mogelijkheid voor Premium Nobles (degenen die King of the Castle hebben gekocht) om de regio te kiezen waar ze zich bij aansluiten; er zullen nieuwe schema’s beschikbaar zijn, waaronder een loyalistenprogramma dat beschikbaar is om winnende regio’s te selecteren; er zijn ook nieuwe Noble-schilden toegevoegd, naast nieuwe Twitch-droppings en een herbewerking van de gebruikersinterface van het spel om de leesbaarheid te verbeteren.

Belangrijkste kenmerken Kasteelkoning

  • Coöperatieve online multiplayer: Werk samen met vrienden of vreemden via Twitch of een ander apparaat met een webbrowser om het lot van je koninkrijk te bepalen, unieke uitdagingen aan te gaan en een sleutelrol te spelen in de ondergang of voorspoed van het koninkrijk.
  • Schrijf je verhaal: Speel honderden unieke middeleeuwse fantasieverhalen, elk met hun eigen personages, keuzes en verstrekkende gevolgen
  • Geef vrede een kans… of niet: Als vorst balanceer je de tegenstrijdige eisen van je edelen terwijl je een oogje in het zeil houdt voor opkomende politieke onrust of opstanden.
  • Democratie manifesteren: Koop om, overreed of intimideer je een weg door moeilijke stemmingen, of verander de wet helemaal om jezelf extra invloed te geven in de peilingen
  • Pas je koninkrijk aan: Zorg voor jouw nalatenschap op het land door je naam, voornaamwoorden, uiterlijk en zelfs je familiewapen te kiezen.
  • Partij speltype: Verzamel een kleine groep van 3-24 personen en speel samen met vrienden! Alleen gastheren van King of the Castle moeten een exemplaar van de game bezitten, alle anderen kunnen gratis meedoen vanaf hun mobiele apparaat of webbrowser met behulp van een unieke toegangscode.

 

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password