King keert terug naar de ring in de gameplay trailer van Tekken 8

Bandai Namco blijft gameplaytrailers delen voor Tekken 8 en heeft nu een blik geworpen op de terugkeer van King in de ring. In Tekken 8 is King geïnspireerd op de iconische Japanse worstelaar Tiger Mask en brengt hij pijn met een reeks pro-wrestling moves.

De gameplay trailer, toont een nieuwe look voor het personage, compleet met scènes van zijn kenmerkende punt en het snijden van promos. De bijgewerkte moveset van het personage bevat bekende moves als de Atomic Drop, Frankensteiner, Wristlock, Knee Cross Lock, Choke Slam, Power Bomb, Suplex, Back Slam, STF, Boston Crab, Russian Leg Sweep, Giant Swing en German Suplex.
Tekken 8, momenteel in ontwikkeling voor Sony PlayStation 5, Microsoft Xbox Series X|S en PC via Steam, dient als een vervolg op Tekken 7 uit 2017 en heeft een verbeterde esthetische stijl, aangedreven door Unreal Engine. Hoewel er nog geen release-informatie is onthuld, heeft Bandai Namco gedeeld dat Tekken 8 Jin Kazama, Kazuya Mishima, Jun Kazama, Nina Williams, Paul Phoenix, Marshall Law, King, Lars Alexandersson en Jack-8 zal zien terugkeren als speelbare personages.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com