King Arthur: Knight’s Tale op PlayStation 5 en Xbox Series X|S op 22 februari 2024

NeocoreGames kondigt aan dat de dark fantasy role-playing tactical game King Arthur: Knight’s Tale, in 2024 naar consoles komt. Fans kunnen zich vanaf 22 februari 2024 onderdompelen in het mystieke rijk van Avalon, wanneer de game digitaal lanceert voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

King Arthur is een unieke hybride tussen turn-based tactische games en traditionele RPG’s waarin personages centraal staan: Knight’s Tale is een moderne hervertelling van de klassieke Arthuriaanse mythologie, gefilterd door duistere fantasy-trofeeën, en geeft een meeslepende draai aan de traditionele verhalen over ridderlijkheid.

De game werd oorspronkelijk gelanceerd op PC, na een succesvolle Kickstarter-campagne in 2020 die de game een toegewijde en gepassioneerde fanbase opleverde. Sinds de oorspronkelijke lancering op de pc is het spel geprezen door critici en wordt het door RPG Fan beschreven als “een tactische RPG van topklasse” en “het definitieve King Arthur-spel”.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password