Killing Floor 3 in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S

Na de exclusieve onthulling tijdens het Gamescom 2023 Opening Night Live-evenement is ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive verheugd te kunnen aankondigen dat Killing Floor 3, momenteel in ontwikkeling is voor de pc (via Steam en Epic Games Store),  PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Sinds de release van het originele Killing Floor in 2009 en het vervolg Killing Floor 2 in 2016, hebben meer dan 28 miljoen spelers over de hele wereld zich aangesloten bij de strijd om te overleven tegen hordes gruwelijke Zeds op pc en consoles. In die tijd heeft Tripwire de enorme Killing Floor-community betrokken en laten groeien door de gestage release van gratis en premium content na de lancering, met ondersteuning voor games-as-a-service (GaaS). Met de kracht van Unreal Engine 5 bouwt Tripwire voort op de nalatenschap van de serie, realiseert het de gruwelijke grafische visie en omarmt het de donkere dystopische toon om met Killing Floor 3 de volgende angstaanjagende evolutie in actie/horror te bieden.

“Als levenslange horrorfan is het een eer om ons gepassioneerde ontwikkelteam te leiden bij het maken van Killing Floor 3,” aldus Bryan Wynia, Studio Creative Director bij Tripwire Interactive. “We zijn ontzettend blij dat fans eindelijk de wereld kunnen ervaren die we hebben gebouwd.”
“Het is moeilijk te geloven dat Killing Floor al bijna 15 jaar bestaat,” zegt Alan Wilson, medeoprichter en CEO van Tripwire Interactive. “Al die tijd hebben we de spelersbasis gratis ondersteuning geboden, via twee incarnaties, dus nu zijn we meer dan opgewonden om jullie te laten zien welke chaos de volgende iteratie van de franchise je zal brengen!”

De strijd begint met Nightfall in Killing Floor 3
Killing Floor 3 is het volgende deel in de legendarische co-op actie/horror FPS-serie. Het jaar is 2091, 70 jaar na de gebeurtenissen in Killing Floor 2, en megacorp Horzine heeft het ultieme leger geproduceerd: een gehoorzame horde biotechnologische gedrochten genaamd Zeds. Het enige dat tussen deze helse creaties en de toekomst van de mensheid staat, is de rebelse schurkengroep Nightfall. In deze intense first-person shooter kruipen spelers in de huid van een Nightfall-specialist. Samen met maximaal vijf teamgenoten vechten ze door een door oorlog geteisterde, dystopische toekomst, overleven ze onverbiddelijke golven Zeds, spelen ze nieuwe vaardigheden vrij en bouwen ze aan het ultieme arsenaal.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password