Killer Klowns from Outer Space: The Game – Meet the Klowns Trailer

Vandaag heeft het team achter Killer Klowns from Outer Space: The Game, een komende asymmetrische multiplayer horror gebaseerd op de iconische, over-the-top MGM film uit 1988, een nieuwe trailer waarin de sterren van de show te zien zijn – moordlustige buitenaardse Killer Klowns, nagemaakt van de originele film door de ontwikkelaars van Teravision Games met nauwgezette aandacht voor detail en brandende passie voor het bronmateriaal.

Spelers kunnen kiezen uit vijf verschillende klassen – Trapster, Tank, Fighter, Scout of Tracker, elk met hun eigen unieke wapens, vaardigheden en speelstijlen.
Gebaseerd op de gelijknamige film uit 1988, Killer Klowns from Outer Space: The Game brengt de waanzinnige mix van horror en komedie naar PC (Steam), PS5, Xbox Series X|S, PS4 en Xbox One. Als de game dit jaar uitkomt, krijgen spelers een frisse kijk op de asymmetrische multiplayer horrorformule met een focus op bloedstollende 3v7-gevechten, PvPvE, verkenning en strategische teamplay aan zowel moordenaars- als overlevendenkant. Het spel wordt ontwikkeld door een gepassioneerd team bij Teravision Games, onder leiding van de visionaire game designer en creative director Randy Greenback, die met Friday the 13th: The Game het asymmetrische horrorgenre heeft gepionierd.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password