Kijk vrijdag naar de World First Race van Destiny 2’s nieuwe raid genaamd Root of Nightmares

Bungie en Twitch Rivals slaan de handen ineen voor de Destiny 2: Lightfall World First Race op vrijdag 10 maart vanaf 18:00 uur. Dankzij Twitch Drops krijgen kijkers van de speciale race een exclusief embleem als ze minstens twee uur naar de Twitch Rivals-stream kijken.
De nieuwe raid heet ‘Root of Nightmares’ en is vrijdag 10 maart om 18:00 uur beschikbaar voor fireteams van zes personen. Spelers nemen in de raid op tegen een eeuwenoude dreiging die is overgebracht vanuit een onbekende tijd en plaats. Root of Nightmares is beschikbaar voor alle spelers die Destiny 2: Lightfall bezitten.

World First Race
Root of Nightmares lanceert vrijdag om 18:00 in Contest Mode. Fireteams hebben vanaf dat moment 48 uur om de raid te voltooien om exclusieve beloningen te verdienen. In Contest Mode zijn er enkele vereisten:

  • Contest Mode schaalt iedere speler 20 power levels beneden elke encounter. 1780 is het maximum power level.
  • Het eerste fireteam dat elke encounter voltooit, de laatste kist loot en terugkeert naar orbit, wint de race.
    • Alle leden van het fireteam ontvangen een World First-titelriem.
  • Alle spelers die de raid in Contest Mode voltooien en binnen 48 uur de bijbehorende ‘Triumph’ claimen, krijgen een exclusief embleem.

Los daarvan kan iedereen die de raid voor 21 maart voltooit de exclusieve Raid Jacket, gekoppeld aan Root of Nightmares, aanschaffen. De bijbehorende Raid Pin is gedurende Season of Defiance beschikbaar.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password