Kijk op 9 april naar de Developer Gameplay Preview van Destiny 2: The Final Shape

Bungie heeft de Developer Gameplay Preview-stream voor Destiny 2: The Final Shape aangekondigd. Op 9 april om 18:30 uur Nederlandse tijd krijgen kijkers meer informatie over de aankomende uitbreiding genaamd The Final Shape. De stream bevat ook een kijkje achter de schermen inclusief nieuwe gameplay-onthullingen. In de nieuwe uitbreiding nemen spelers het op tegen de Witness en reizen ze af naar de Pale Heart van de Traveler. Hier proberen ze de oorlog van de Light en Darkness-saga te beëindigen. De stream is te zien op alle regionale Twitch-kanalen en het officiële YouTube-account.

Vandaag vond ook de laatste livestream van de drie-delige serie over Destiny 2: Into the Light plaats. Dit is de nieuwe contentupdate die volgende week dinsdag op 9 april lanceert. Elke gameplay-stream onthulde nieuwe content, waaronder de nieuwe Onslaught-modus, terugkerende favoriete wapens met limited-edition ornaments, een nieuwe sociale ruimte genaamd Hall of Champions, twee terugkerende Exotic-missies met nieuwe geheimen en nog veel meer. Destiny 2: Into The Light bereidt nieuwe spelers voor op de confrontatie met de Witness en is beschikbaar voor alle spelers zonder extra kosten.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password