Kijk in de nacht van 24 op 25 september naar de nieuwe Inside Xbox

Het is weer tijd voor Inside Xbox. Kijk in de nacht van 24 op 25 september om 0:00 (CET) naar een nieuwe aflevering van een uur, met de mooiste nieuwtjes over Xbox.

We gaan in op de singleplayer van de scifi-RPG The Outer Worlds die binnenkort uitkomt, vertellen meer over Project xCloud, en praten met Jon Bernthal over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Daarnaast krijg je alle info over toegangskaarten voor de X019 op 14 november in Londen en – breaking news – over de game Atlas van Studio Wildcard, die wordt uitgebracht voor Xbox. Zorg dat je kijkt zodat je niks mist over deze geweldige game! Andere games die in deze aflevering aan bod komen zijn DayZ, Hitman 2, Afterparty, Code Vein, Felix the Reaper en Children of Morta, en natuurlijk de nieuwe Xbox Game Pass-titels.

Volg de show live op MixerTwitchYouTubeFacebook en Twitter of bekijk later de highlights of de volledige show on-demand.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password