Kijk de livestreams van Square Enix voor grote game-momenten van de Tokyo Game Show 2023

SQUARE ENIX nodigt fans uit om van 21 september tot 24 september naar de YouTube– en Twitch-kanalen van SQUARE ENIX te gaan voor een serie spannende livestreamprogramma’s van Tokyo Game Show 2023. Tijdens deze digitale evenementen in Engelse taal kunnen kijkers genieten van panels en showcases voor verschillende komende en doorgaande titels van SQUARE ENIX, inclusief FINAL FANTASY VII REBIRTH, FOAMSTARS, Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai, DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince, PowerWash Simulator en de SaGa-franchise, inclusief het recent aangekondigde SaGa Emerald Beyond.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste livestreams:

Donderdag, 21 september

 • 14:00 uur CEST – PowerWash Simulator (SQUARE ENIX Japan YouTube)
  • Een speciaal TGS 2023-programma over de hooggeprezen PowerWash Simulator (nu verkrijgbaar), waarin de lokalisatie-medewerkers van de Japanse versie het laatste nieuws over deze titel delen.

Vrijdag, 22 september

 • 14:00 uur CEST – EIKO KANO’S CRITIKANO HIT: Tokyo Game Show 2023 Special Episode (SQUARE ENIX Japan YouTube)
  • De “EIKO KANO’S CRITIKANO HIT”-serie, die regelmatig te zien is op het officiële YouTube-kanaal van SQUARE ENIX, wijdt een speciale aflevering aan de Tokyo Game Show van 2023! Tijdens deze aflevering van het op games gerichte entertainmentprogramma gaan Eiko Kano, Kenta Sakai (Alco & Peace), en Masayuki Kibe (gamescenarioschrijver) op bezoek bij divers booths om komende titels te spelen en kijkers een indruk van de beursvloer te geven.

Zaterdag, 23 september

 • 06:00 uur CEST – FINAL FANTASY VII REBIRTH TGS 2023 Stage
  • Het programma van de FINAL FANTASY VII REBIRTH TGS 2023 Stage wordt gepresenteerd door diverse ontwikkelaars, inclusief producer Yoshinori Kitase, director Naoki Hamaguchi en creative director Tetsuya Nomura (via telefoon), samen met enkele speciale Japanse gasten.
 • 08:15 uur CEST – SaGa Series TGS 2023 Special Stage
  • Verneem het laatste nieuws over de Saga-franchise, beginnend met het nieuwste deel – SaGa Emerald Beyond! Dit spectaculaire SaGa-evenement wil je niet missen, inclusief een mini live musical-optreden dat speciaal voor TGS 2023 wordt uitgevoerd.

Zondag, 24 september

 • 04.00 uur CEST – Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai Pre-Launch Special Announcement (Square Enix TGS Stream Page)
  • Het team achter Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai komt met een speciale aankondiging over de game, naast een diepgaande verkenning van de wereld en monsters, die spelers al kunnen bestrijden en rekruteren voordat de game op 28 september verschijnt!
 • 05:30 uur CEST – Get the Facts – DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince (SQUARE ENIX YouTube)
  • Kijk dit programma voor een exclusieve eerste blik op nieuwe gamebeelden van DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince. De monsters brengen je zelf het laatste nieuws over deze komende RPG in de DRAGON QUEST-franchise! Een must-see voor iedereen die meer wil weten over het nieuwste deel in de DQM-serie.
 • 06:15 uur CEST – FOAMSTARS (SQUARE ENIX YouTube)
  • Het is volop genieten tijdens dit spannende live-programma over de komende co-op schuimshooter FOAMSTARS die exclusief voor PlayStation-systemen verschijnt. Inclusief commentaar van presentator Ko Shinohara en gasten van Crystal Noda, Sayaka Okada, k4sen en Noriaki Suzuki. Meer info is te vinden op https://tokyogameshow.jp. Vergeet niet gratis een diepe duik te nemen in de tijdelijke “FOAMSTARS OPEN BETA PARTY” die op 29 september exclusief verschijnt voor PlayStation 5.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password