Kevin de Bruyne geëerd met plek op het middenveld in het officiële EA SPORTS FC Team of the Year

Electronic Arts heeft het EA SPORTS FC Team van het Jaar (TOTY) onthuld, inclusief de allereerste Women’s TOTY Final XI, waarmee de allerbeste spelers van 2023 worden geëerd. Aanvallers voor mannen en vrouwen zijn vanaf 19 januari beschikbaar in EA SPORTS FC 24. Middenvelders (21 januari) en Verdedigers en keepers (23 januari) volgen.

“Het is een eer om deel uit te maken van de Team of The Year Final XI, samen met een aantal ongelooflijke spelers”, aldus Manchester City-aanvaller Erling Haaland. “Om een prijs te winnen waarop gestemd is door de fans betekent veel voor me, ik waardeer echt iedereen die gestemd heeft, bedankt!”

“Het is ongelooflijk om erkend te worden door de fans en tussen de beste spelers ter wereld te staan,” zei tweevoudig Ballon d’Or Féminin winnares Alexia Putellas. “Deel uitmaken van het eerste Vrouwenteam van het Jaar is een enorme eer waar ik erg trots op ben.”

De best verkozen spelers van de campagne waren Alexia Putellas in 84% van alle ingediende vrouwenteams en Jude Bellingham van Real Madrid in 74% van alle mannenteams. De top 3 werd compleet gemaakt door Kylian Mbappé (66%) en Virgil Van Djik (66%) bij de mannen en Aitana Bonmatí (77%) en Caroline Graham Hansen (66%) bij de vrouwen.

Het TOTY-team voor mannen is nu beschikbaar in EA SPORTS FC Online en zal vanaf donderdag 25 januari beschikbaar zijn in EA SPORTS FC Mobile (donderdag 1 februari in China, Korea en Japan).

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password