Kerstmis in Habbo: Maak een uitstapje naar het Habbo skichalet!

Sluit je aan bij de Kerstman en zijn pinguïns voor Kerstmis in Habbo! De Kerstman en zijn 12 gevederde helpers hebben jouw hulp nodig om cadeautjes te bezorgen tijdens dit traditionele kerstevenement in Habbo, met nieuwe, limited edition rares, furni en kledingstukken. En voor het eerst in Habbo, limited edition kleding!

Tijdens het kerstevenement van dit jaar zijn de helpers van de Kerstman over de hele wereld verspreid en de Habbo’s moeten hen bijeenbrengen zodat de cadeautjes op tijd worden bezorgd! Speel de nostalgische verhaallijn, met veel minigames om te spelen en badges om te verdienen. Daarnaast kun je gratis in-game items verdienen met een gloednieuwe openbare ruimte vol gratis cadeautjes, evenals een 25-daagse adventskalender met een grote verscheidenheid aan beloningen om vrij te spelen, met de kans om de pinguïns uit de kerstverhaallijn te winnen.

Spelers kunnen ook deelnemen aan een community crafting challenge; Pinguïns vs Rendier! Kies je kant en knutsel zo veel mogelijk voorwerpen. Het winnende team ontvangt aan het eind van het evenement een gouden trofee met hun gekozen dier als thema.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password