Kerk in Amsterdam bepaalt morgen de toekomst voor enkele Belgen

Morgen strijden de beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers uit de Benelux in De Duif, een prestigieuze kerk in hartje Amsterdam, voor een totale prijzenpot van €17.000. Deze kerk is normaal dé plek voor een leuk trouwfeestje of exclusief optreden, maar wordt morgen helemaal omgetoverd tot een hedendaagse esportsarena met meer dan 200 fans.

 

De Rainbow Six Siege Benelux League seizoen 7 brengt morgen de vier overblijvende teams uit de Benelux, na 14 weken aan wedstrijden, samen voor een totale prijzenpot van €17.000 (!) en een kwalificatie voor de European Challenger League. Met dit ticket gaan zij vervolgens op internationaal niveau de strijd aan met andere nationale kampioenen. Er staat dus niet alleen een mooie som geld op het spel, maar ook een ticket dat voor sommigen hun toekomst volledig kan veranderen.

 

Tijdens de finales van de League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:

  • JLINGZ Esports – Leonski, Tubie, Quick, Sam en Dino
  • The Jokers – HughesDS, Duco, Lance, Zend en Smurfje
  • Activit-E – Karmaze, BMB3R, Zev, Atomicc en Chile
  • KVM (KV Mechelen) Esports – Choco, Slay3rzz.-, Swarm, Svebboo en Jonna

 

De eerste seminfale, JLINGZ Esports vs The Jokers, gaat morgen van start om 12:00 uur. Vervolgens strijden Activit-E en KVM Esports tegen elkaar tijdens de tweede semifinale. Tot slot gaan de winnaars van de twee semifinales de confrontatie met elkaar aan in de grote finale, die om 20:50 uur aanvangt.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password